fbpx
Programari dr. Andreea Lupu: 0241 665 665 Gaseste-ne pe harta
ce trebuie sa sti inainte de a veni la consult recuperare medicala kinetoterapie fizioterapie

Ce trebuie sa stii inainte sa vii la un consult de recuperare medicala?

Consult de recuperare medicala – Ce trebuie sa stii inainte ?

 

Recuperarea medicala reprezinta un domeniu vast, care se ocupa de pacienti de la varste fragede (cateva zile/ luni) pana la pacienti varstnici si trateaza o gama foarte mare de afectiuni (reumatologice, ortopedice, neurologice, postraumatice etc.). 

In recuperare folosim diferite terapii, de la aplicarea de caldura pana la electroterapie, masaj, kinetoterapie. Pacientul care doreste sa faca recuperare, pentru diferite afectiuni, dureri, trebuie sa stie ca in cadrul consultatiei i se vor cere toate documentele medicale, tot istoricul afectiunii sau afectiunilor, inclusiv tratamentele medicamentoase pe care le ia in mod constant. 

Medicul de recuperare trebuie sa puna in balanta daca sedintele de recuperare ii sunt benefice pacientului, in contextul afectiunilor pe care le are, sau daca nu ii sunt indicate si ce anume se preteaza cel mai bine pentru afectiunea in cauza. 

Te-ar mai putea interesa:

Pacientilor, de multe ori, li se pare ciudat ca li se cer atatea documente, deoarece considera ca recuperarea medicala nu prezinta contraindicatii . Asadar, inainte sa va prezentati la un consult de recuperare medicala, veniti cu toate documentele medicale (analize medicale, investigatii paraclinice – radiografii, RMN,CT, scrisori medicale sau rapoarte medicale de la alte consultatii) pe care le detineti (nu este necesar sa faceti investigatii iniante de consult, daca se va impune, medicul va va solicita ulterior) si  cu lista de medicamente pe care le luati (daca luati tratament pentru vreo afectiune cronica).  Pentru consult de recuperare medicala – dr. Andreea Lupu – in cadrul Centrului de Recuperare Medicala – Fizioclinic – tel 0735600500 / 0241665665 

Programari dr. Andreea Lupu in cadrul Fizioclinic: 0241 665 665 | 0735600500
0241 665 665