fbpx
Programari dr. Andreea Lupu: 0241 665 665 Gaseste-ne pe harta


Sedintele de recuperare medicala desfasurate in cadrul clinicii de recuperare medicala Constanta – Fizioclinic – sunt prescrise in urma unui
consult al pacientului. Prescrierea se face tinand cont de afectiunile pacientului si de necesitatile lui.In cadrul clincii de recuperare medicala Constanta- Fizioclinic Constanta – dr Andreea Lupu ofera consultatii de specialitate. 

 

 

Clinica recuperare medicala Constanta –  Fizioclinic

Ofera servicii de recuperare medicala complexe, utilizand aparatura de ultima generatie, de la terapii clasice (electroterapie, termoterapie, hidroterapie, masaj, kinetoterapie (link)), la cele mai complexe cum ar fi Schock waves si Tecar-terapia. Personalul clinicii (fizioterapeuti si kinetoterapeuti) este prietenos, amabil si foarte bine pregatit pentru a va oferii servicii de calitate pentru tratamente de recuperare medicala.

 

Localizare

Clinica recuperare Constanta / Balneofizioterapie Constanta – Fizioclinic – se afla pe Bld. Lapusneanu nr 66, Bl. LE9, parter, Constanta

 

Pot beneficia de recuperare medicala atat pacientii tineri (bebelusi, copiii), cat si pacientii varstnici. Recuperarea medicala nu are varsta. Este un tratament complex care se adapteaza fiecarui pacient, in functie de patologie si afectiunile asociate. In cadrul clinicii de recuperare medicala – balneofizioterapie Constanta –  puteti efectua terapii de fizioterapie: electroterapie, masaj, termoterapie, hidroterapie, kinetoterapie. Un plan sau o fisa de recuperare este intocmita de medicul de recuperare dupa un consult atent efectuat. Sedintele de recuperare sunt efectuate de catre fizioterapeuti si kinetoterapeuti, iar pacientului ii sunt explicate senzatiile, durata si actiunile fiecarei proceduri. 

 

 

Avantaje recuperare medicala Constanta

Recuperare medicala – o forma de tratament care ajuta pacientul intr-un timp relativ scurt, in mod personalizat, sa scape de anumite dureri, de un discomfort. Terapiile de recuperare medicala se fac in mod individual, punandu-se accent pe cresterea calitatii vietii, pe dezvoltarea si redobandirea unor abilitati ale sistemului osos sau muscular, care s-au estompat din diferite cauze. Prin recuperare medicala putem redobandi forma fizica si imbunatatii starea de bine a pacientului, care depune in acest sens eforturi alaturi de medicul si echipa de recuperare care il ghideaza si urmareste pe durata intregului proces de recuperare.

Te-ar mai putea interesa:

Recuperarea medicala are la baza procese non-invazive si este benefica pentru un numar mare de pacienti de toate varstele.

Te asteptam la centru recuperare Constanta – Fizioclinic – pentru un consult – dr Lupu Andreea a benefcia de cele mai potrivite solutii pentru problemele pe care le aveti!

Programari dr. Andreea Lupu in cadrul Fizioclinic: 0241 665 665 | 0735600500
0241 665 665